Hvad er energitilskud?

Når du energioptimere dit hus eller din fritidsbolig, kan du ansøge om energitilskud hos Energikøb jf. energispareordningen á 2016-2020. 

Energitilskud ydes af energiselskaberne i form af økonomisk støtte eller rådgivning om relevante energiforbedringer til netop din bolig.

ENERGISPAREORDNINGEN SLUTTER VED UDGANGEN AF 2020!

Ved udgangen af 2020 udløber den nuværende aftale, der har været gældende i perioden 2016-2020. Herefter ved vi endnu ikke hvad der sker med energitilskuddet, men vi håber naturligvis at det opretholdes for alles og for miljøets skyld. 

Fejl ved ansøgning om energitilskud

  • Arbejdet er allerede påbegyndt inden ansøgning. Ansøgningen skal være sendt og forhåndsgodkendt inden påbegyndelse af arbejdet. 
  • Materialerne er købt inden ansøgning. Du skal have sendt din ansøgning og modtaget en forhåndsgodkendelse inden du køber materialerne. 
  • Dokumentation bliver ikke indsendt. Dokumentation skal indsendes, og Energikøb vil kontakte dig, hvis det ikke er modtaget. 
  • Maxtiden på 6 måneder overskrides. Energioptimeringen skal være udført inden for 6 måneder efter din forhåndsgodkendelse er modtaget. Dokumentation i form af kvitteringer eller billeder, skal også være indsendt til Energikøb inden maxtiden overskrides. 
ANSØG INDEN DU GÅR I GANG – OG SØG INDEN UDGANGEN AF 2020, I HÅB OM AT KUNNE NÅ AT FÅ GAVN AF ENERGITILSKUDDET. 

Kan jeg få energitilskud for en varmepumpe?

Ja, det kan du. Energitilskuddet kan søges til udskiftning af gammel og dyr varmeform til en ny og mere miljøvenlig varmeform. Eksempelvis en luft-til-luft varmepumpe.
Du kan også få energitilskud i dit sommerhus. Men kun hvis du skifter fra elvarme til en luft-til-luft varmepumpe. 

HUSK at energiordningen udløber ved udgangen af 2020. 

Du kan spare endnu flere penge ved din energirenovering, ved at bruge dit håndværkerfradrag.

Kontakt LIVI Køleteknik i dag

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.