Varmepumpe Næstved

Service område: Varmepumpe Næstved

Hos LIVI køleteknik, har vi både KMO-certifikat, og det rigtige udstyr til at forhandle og montere varmepumper. Med andre ord, så er du sikret, at du har valgt og få en kvalitets, – og miljø bevist virksomhed til, og montere din varmepumpe i Næstved.

Hos LIVI køleteknik, går vi meget op i at arbejdet udføres med kvalitet, og god service, samt vi altid rydder pænt op efter os, efter endt opgave hos dig.

Vi er også Panasonic Pro Partner, og kan derved give dig 5 års garanti på din Panasonic varmepumpe Næstved. Samt vi og forhandler Mitsubishi varmepumpe Næstved og Daikin varmepumpe Næstved. For at garantien dækker, så skal der udføres et årligt service på varmepumpen, indtil garantien udløber.

Med en varmepumpe Næstved, kan du spare rigtig mange penge på din varmeregning, helt op til 70%. Med en Panasonic varmepumpe Næstved, kan du bruge den som en supplerende varmekilde, hvis du har pille fyr, oliefyr, gasfyr osv. eller som primær varmekilde i fx dit sommerhus, kolonihave eller i din mindre private bolig.

En Panasonic varmepumpe Næstved er ikke kun en varmepumpe, den kan rigtig mange ting som at køle med aircondition, affugte samt mindske støv, fugt, og allergi i din bolig. De har også et super lavt lydniveau både inde, og ude.

De fleste varmepumper i dag, kan du fjernstyre via din smartphone. Så uanset hvor i verden du befinder dig, kan du sikre at der er den rigtige komfort i din bolig. Det er især smart til dem, som har et sommerhus. Så når bilen er pakket, kan du lige hæve temperaturen i sommerhuset til den ønskede temperatur, så er der dejlig varmt, eller køligt når I ankommer.

Finansiering

Vi tilbyder også finansiering, af varmepumper til en lav rente via Resurse bank. Det kan du læse mere om, under Finansiering øverst på siden, eller kontakt os, hvis du er i tvivl om noget, så er vi klar til at hjælpe dig. Du kan se vores kontakt oplysninger øverst på siden.

Send os en mail, eller giv os et kald, så vender vi hurtigt tilbage til dig, med et uforpligtende tilbud på din nye varmepumpe. Vi står klar til, og montere din nye varmepumpe inden for 14 dage.

Scroll til toppen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.