-3%

Panasonic NZ35YKE

Original price was: 15.995,00 kr..Current price is: 15.495,00 kr..

  • Energiklasse varme/køl A++/A++
  • SCOP: 5,0
  • SEER: 8,0
  • Varmeeffekt 4 kw
  • Køleeffekt 35 kw
  • Indbygget wifi ( panasonic comfort cloud )
  • Sommerhus funktion +8/+15
  • 5 års garanti
  • Prisen er inkl. standard montering

Panasonics NZ-modeller er specielt tilpasset det hårde nordiske klima, og er effektive året rundt – uanset vejret. Nu har Panasonic opdateret modellen med indbygget wifi modul, hvilket betyder, at du kan styre temperaturen ved hjælp af komfort Cloud-appen, direkte fra din smartphone eller tablet. Med en wifi forbindelse direkte til din varmepumpe, kan du følge, og optimere din varmepumpe, og dermed sparer penge. Der skal være tilgængeligt 2,4GHz wifi netværk i din bolig.

Panasonic NZ passer til dig, der ønsker at villaen, sommerhuset eller gildesalen skal være perfekt opvarmet allerede ved ankomst.

Panasonic NZ35YKE er i energiklasse A ++, og giver varme til et lavt energiforbrug og er desuden blevet opdateret med forbedret varmekapacitet. Oveni den kraftige kapacitet og høje energimærkning, har NZ-modellen et diskret design med en dybde på kun 22,9 cm, og en bredde på kun 87 cm. samt et lydniveau helt ned til 19db. Den nye model er også blevet opdateret, med en mat hvid farve, og et opdateret design af fjernbetjeningen.

Perfekt alternativ til gamle varmepumper

Udskiftning af en gammel varmepumpe med en ny, er ofte en god investering, da moderne varmepumper har en højere energieffektivitet, hvilket gavner både miljøet og tegnebogen.

Reducer feriehusets opvarmningsomkostninger med NZ35YKE, og få et mere behageligt indeklima.
Takket være den trinløse +8- eller +15-gradersfunktion, kan du holde sommerhuset, garagen eller kolonihaven frostfri uden at bruge særlig meget energi. Med en Panasonic luft/luft varmepumpe, kan du sænke opvarmningsomkostninger og samtidig få et bedre indeklima. Udover at du sparer penge og er mere miljø bevist, får du et renere indeklima, og en behagelig og kølig temperatur, selv i de varmeste dage om sommeren.

Kontakt os allerede i dag

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.